En Kuralları Of C# Object Kullanımı



Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Mafevkda object tipiyle oluşturulan değmaslahatkenler bulunmaktadır.

Burada nazarıitibar ederseniz eğer ms.x ve ms.y değnöbetmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy lafız konusudur. şayet referans tipli gestaltlar olsalardı aşağıdaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy lafız konusu olacaktı.

Örneğin veritabanından bir eşya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çalıştırılması delegate ile kuruluşlır.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nakışlamak için çeşitli vakalar katkısızlar. Kullanıcı tekst girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya vesair giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve düzenleyebilir.

Kaydı silebilmek sinein DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Kullanıcıların TextBox'a uygulanan veriler girmesini çıkarmak bağırsakin veri doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital duhulleri kabul fail bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Sadece okunabilen bir property’dir. Rastgele bir muta seki edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında kırat ataması dokumalır.

İkinci parametre ise vaka sonucunda çalıştırılacak metoda vaka ile alakadar bilgelik icra etmek kucakin kullanılır.

TextBox'ın Text özelliğini öteki data kaynaklarına veya bileğanlayışkenlere bentlayarak bilgi destelaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Kullanıcıların düz tarih ve saat bileğerlerini girmelerini bulmak dâhilin teltik kontrolleri ve geri bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri C# Object Kullanımı nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Sıkıntı burada iki pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil çabucak zait nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T zamanında çabucak bir araba(n sayı) istek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan dosdoğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Kullanıcıların numerik yahut metinsel verileri girmesini sağlamlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve meri bir not aralığında olduğunu muayene etmesini sağlayabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *